Home

Achtergrond 145 x bekeken

Reizigers beter te spreken over ov in stad en regio

Reizigers zijn tevredener geworden over het stads- en streekvervoer.

De afgelopen jaren waardeerden klanten het openbaar vervoer in de stad en de regio gemiddeld met een 7,0. Dit jaar is dat gestegen tot een 7,2. Zo bleek vandaag uit de jaarlijkse OV-klantenbarometer van het Kennisplatform Verkeer en Vervoer.

De snelle bootverbinding van Connexxion tussen Amsterdam en Velsen kwam als meest gewaardeerde dienst uit de bus met een 8,3.
Volgens het platform blijkt uit hun onderzoek dat de investeringen van openbaarvervoerbedrijven in bijvoorbeeld nieuwe voertuigen en hogere frequenties zich beginnen uit te betalen in een hogere klantwaardering. ,,Het stads- en streekvervoer is opmerkelijk positiever beoordeeld dan in voorgaande jaren.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.