Home

Achtergrond 1 reactie

Redactie Zoekt Boer

Voorjaar. Tijd om op een rij te zetten wat er dit jaar onder handen moet worden genomen op het bedrijf.

Velen komen daarbij, naast alle andere dagelijkse werkzaamheden, vaak handen tekort.

De redactie van het Agrarisch Dagblad biedt uitkomst. U kunt de redactie een dag gratis inschakelen. Dat kan zijn voor het schilderen van de schuurdeuren, maar ook voor wieden van onkruid in een perceel biologische uien, het inrichten van een nieuwe stal, hooien, de oogst van aardbeien, tomaten etc...

U bepaalt die dag onze agenda. De boer of tuinder met het beste idee komt in aanmerking voor gratis hulp op zaterdag 13 juni.

Er is maar één voorwaarde: er moet genoeg werk zijn voor 25-30 man op uw bedrijf en/of dat van boeren in de buurt.

Mail uw voorstel voor 1 mei naar Rini Stinissen (rini.stinissen@reedbusiness.nl)

Meer informatie 0314- 34 9104

Foto

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    jannette meppelink

    Hallo, wat een leuke actie. Nou wij hebben wel een idee, we gaan dit jaar de koeien weer naar buiten doen!!!! Naar een tijdje de koeien binnen te hebben gehad hebben wij besloten ze toch weer naar buiten te doen. Koeien blij , wij blij is ons motto. Het was best een goed systeem binnen maar we werden er allemaal niet blij genoeg van.
    Nu moet om het huisperceel dus weer een afrasteing komen, dat betekend paaltjes de grond in, draad eraan en daarna de koeien naar buiten!!!Uiteraard word er voor een lekker hapje en drankje gezorgd, hopelijk kan het dan lekker in de wei!!!! Groet Joost hofman en Jannette Meppelink
    Borculo

Of registreer je om te kunnen reageren.