Home

Achtergrond 425 x bekeken

Omzet Super de Boer iets gedaald

Supermarktconcern Super de Boer heeft een lastig eerste kwartaal achter de rug.

Consumenten rekenden voor minder geld boodschappen af bij de winkels dan een jaar eerder. Ze letten scherp op aanbiedingen en acties zoals de voetbalplaatjes bij Albert Heijn en de Euroweken bij C1000-winkels.

In totaal verkocht Super de Boer voor 463,3 miljoen euro boodschappen, zo bleek dinsdag uit de omzetcijfers over het eerste kwartaal. Dat is lager dan een jaar eerder, toen de omzet uitkwam op 467 miljoen euro.

De netto-omzet exclusief de omzet van de vestigingen die door zelfstandige ondernemers worden gerund, bedroeg 367,9 miljoen euro. Vorig jaar was dit nog 368 miljoen euro. De omzetcijfers komen overeen met de verwachtingen van analisten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.