Home

Achtergrond 163 x bekeken

'Nieuwe rekening liefst bij Rabobank'

Consumenten die op dit moment een bankrekening zouden moeten openen, kiezen het liefste voor de Rabobank.

Fortis Bank is het minst populair. Dat bleek vandaag uit een onderzoek in opdracht van televisiestation RTL-Z.

Van de ondervraagden zou 41 procent 'wel' kiezen voor het openen van een nieuwe rekening bij de Rabobank en 8 procent 'beslist niet'. Bij ING ligt de verhouding op 27 procent 'wel' en 36 procent 'beslist niet'.

Erna volgen ABN Amro en Fortis Bank. Slechts 3 procent zou bij Fortis een rekening openen, terwijl 39 procent dat 'beslist niet' zou doen. Uit de studie blijkt verder dat klanten ondanks de onrust bij banken tevreden zijn. Gemiddeld geven ze hun bank het rapportcijfer 7,5.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.