Home

Achtergrond

Nederland gaat aan de grote schoonmaak

De 'Week van Nederland Schoon' begint maandag met een debat tussen bedrijven over zwerfafval.

Verder staan tal van activiteiten voor verschillende doelgroepen op het programma, maakte de stichting Nederland Schoon op haar website bekend.

Dinsdag staat in het teken van reizigers in het openbaar vervoer, woensdag is gericht op jongeren, donderdag op recreanten en vrijdag ligt de focus op verkeersdeelnemers. Op deze manier werken bedrijven en burgers gezamenlijk aan een schoner Nederland.

Net als ieder jaar wordt de Week van Nederland Schoon afgesloten met de landelijke Opschoondag. Ruim tweehonderd organisaties en gemeenten doen mee aan deze dag. De symbolische afsluiting van de week is een debat over zwerfafval waaraan milieuminister Jacqueline Cramer (VROM) deelneemt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.