Home

Achtergrond 198 x bekeken

Michelle Obama baalt van onbetaalde baan

De Amerikaanse presidentseega Michelle Obama vindt haar nieuwe functie als first lady fantastisch op één ding na: de baan wordt niet betaald.

Dat heeft de vrouw van de Amerikaanse president Barack Obama in een woensdag gepubliceerd interview in het Spaanse blad Hola gezegd.

Michelle werkte eerder als advocate en leidinggevende in een ziekenhuis. Haar inkomen was toen ongeveer 295.000 dollar (235.000 euro) per jaar. De carrièrevrouw zegt zich verder helemaal thuis te voelen in het Witte Huis in Washington. Haar man staat 's ochtends om half zes op om te sporten om daarna met het hele gezin aan te schuiven aan de ontbijttafel. Het gezin Obama begint de dag het liefst met wafels.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.