Home

Achtergrond 188 x bekeken

'Let op storend gedrag'

De honderdste campagne van SIRE, die 16 maart begint, gaat mensen wijzen op hun gedrag.

Volgens de stichting moeten Nederlanders letten op hoe zij met elkaar omgaan, liet zij maandag weten. "Doordat veel mensen het druk hebben en vooral gericht zijn op hun eigen bezigheden, hebben velen niet in de gaten dat anderen zich erg kunnen storen aan hun gedrag'', aldus Stichting Ideële Reclame. "De campagne wil mensen hiervan bewust maken.''

Op welke manier dat gaat gebeuren, wordt 16 maart bekendgemaakt. Dan presenteert directeur Piet Hein van Dam van onderzoeksbureau Motivaction ook de uitkomst van een onderzoek naar gedrag. Aan de honderdste campagne werken ruim honderd mensen en organisaties uit de communicatiebranche mee.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.