Home

Achtergrond 192 x bekeken 1 reactie

Leger neemt rijstproductie Venezuela over

De Venezolaanse president Hugo Chávez heeft het leger gisteren opdracht gegeven om tijdelijk de controle over de rijstproductie in het land over te nemen, omdat bedrijven zich niet wilden houden aan door de regering vastgestelde prijzen.

De president en de bedrijven zijn al langer verwikkeld in een prijzenoorlog. Volgens Chávez vragen de rijstfirma's teveel geld voor hun producten. Hij heeft gewaarschuwd dat hij de rijstindustrie gaat nationaliseren als de bedrijven zich bemoeien met de de voorraad.

"Ik onteigen ze, daar heb ik geen probleem mee en ik betaal ze obligaties. Reken er maar niet op dat ik met harde contanten betaal'', aldus Chávez.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    weer een nieuw zimbabwe,dat heb je met dictators

Of registreer je om te kunnen reageren.