Home

Achtergrond 786 x bekeken 11 reacties

LTO: positie Ten Have niet ter discussie

LTO staat volledig achter Annechien ten Have.

Haar positie als voorzitter van de vakgroep varkenshouderij staat niet ter discussie. Dat zegt LTO-voorzitter Albert Jan Maat. Ze heeft een moeilijke klus onder moeilijke omstandigheden geklaard. Maat wil zich niet uitspreken over haar positie als vice- en momenteel als functionerend voorzitter van het PVV. “Dat is aan het PVV-bestuur.”

Maat vindt het niet van grote bestuurlijke kracht getuigen als het dagelijks bestuur van het PVV achteraf zegt te hebben besloten op basis van de globale inhoud van de afspraken. "Ze hadden op dat moment actie moeten ondernemen." Hij verwijst verder naar het eindresultaat van de onderhandelingen. "Dat is goed."

Lees ook SER: Ten Have moet met verklaring komen

Laatste reacties

 • no-profile-image

  schwein

  Ik vind die SER ook maar een rare club. Het komt er gewoon op neer dat annechien even sorry moet zeggen omdat ze het werk voor vermeer en van doorn heeft moeten opknappen (logisch dat ze mag blijven van de LTO). Ja de code goed bestuur is weer eens vern..kt maar wat zou dat, Als de meerderheid van de witte boorden de hand boven je hoofd blijft houden. De enigste club die op zit te letten is de NVV. Maar ja ook Wyno krijgt er van langs van de SER. Hij mag zich niet verschuilen achter het feit dat hij niets wist. Maar als hij nou echt het niet wist, kans is groot want dat hij tegen zou zijn is logisch, hij beschermt immers boerengeld. Ik vind dat de NVV maar eens open kaart mag spelen wat er allemaal is gebeurd in het PVV

 • no-profile-image

  boer

  Klopt, heb je helemaal gelijk in Carel, maar ik vond het geen goede voorzitter.

 • no-profile-image

  Klaas

  Ondanks alle goed bedoelde smoesjes blijft ze voor mij onbetrouwbaar en de LTO nu met haar. En dit staat helemaal los van het resultaat wat nu bereikt is, dat hebben anderen voor gezorgd.

 • no-profile-image

  varkenshouder

  idd Jan, maar ik ben bang dat de leden net zo gek zijn, anders hadden ze allang hun lidmaatschap op gezegt. Blijkbaar vinden ze het heel normaal dat hun belangenbehartigers zomaar een half miljoen BOERENGELD in het geniep verkwanselt. En ook komt ze niet met een verklaring waarom zijn dat stiekem allemaal heeft gedaan en waarom de code van goed bestuur is overtreden. De lto leden kunnen het ook niet weten want ze worden bewust dom gehouden, blijkbaar

 • no-profile-image

  varkenshouder

  Ze moet onmiddelijk weg, maar had er op eerste plaats nooit mogen zitten.
  Ze heeft de uitstraling van een .........

 • no-profile-image

  jan

  Hoe gek moet je het maken om als lto bestuurder opzij gezet te worden???

 • no-profile-image

  boer

  Sorry hoor Klaas, maar wat voor resultaat bedoel je. Dat een slecht functioneerde voorzitter, die zelf ontslag heeft genomen een enorme bonus ontvangt, door boeren betaalt die zelf geen cent te maken hebben ??

 • no-profile-image

  Boer

  Mijn personeel heeft besloten dat mijn koeien vanaf vandaag een keer per dag gemolken worden. Ik stel geen vragen en zei OK, als jullie denken dat dat het beste is. Wie ben ik om te twijfelen aan een besluit van mijn personeel? Je moet ze wel wat vertrouwen geven vind ik. Daarom hebben ze ook toegang tot mijn bankrekening en ik laat ze zelf bepalen hoeveel beloning ze voor hun werk willen want wat gaat mij dat aan?

 • no-profile-image

  boer

  Hoe kan het dagelijks bestuur nu besluiten als annechien geheime afspraken maakt met ramekers ?? LTO leden zouden hun lidmaatschap op moeten zeggen om op deze manier te laten merken dat heffingsbetalers niet zo behandelt willen worden. Het is een grote schande dat lto, annechien zomaar laat zitten als voorzittster. Ze heeft de code van goed bestuur met grove schreden overtreden door alles in het geheim en in her geniet te regelen. Weg met deze vrouw, witteboordencriminelen !!!

 • no-profile-image

  CAREL

  SORRY CEES,MAAR RAMAEKERS WAS ER VOOR DE BOEREN EN WILDE DIT OOK NAAR BUITEN BRENGEN MAAR DOOR DAAN VAN DOORNE EN VERMEER MOEST IE HET VELD RUIMEN EN DAT VUILE WERKJE IS GEDAAN DOOR ANNECHIEM,HIJ PASTE SIMPEL WEG NIET IN DE VION STRATEGIE.

 • no-profile-image

  Krabel

  LTO staat volledig achter Annechien ten Have.
  Haar positie als voorzitter van de vakgroep varkenshouderij staat niet ter discussie. Dat zegt LTO-voorzitter Albert Jan Maat. Ze heeft een moeilijke klus onder moeilijke omstandigheden geklaard.
  Dit is toch logisch boeren verstand. De aanstichters (LTO/VION) blijven altijd zoeken naar een oplossing. Dus ook NU. Eerst waren er 4 vicevoorzitters die getekend hadden. (slapeloze nachten) Nu is Annechien “alleen verantwoordelijk”. Dit ene varkentje gaat LTO nog wel even wassen. Wat betreft bestuurders die zich niets meer kunnen herinneren, mogen zich geen bestuurder noemen.
  Dit varkentje krijgt nog een staartje, weet niet of dat verdoofd wordt of gedoogd of toch nog in de doofpot.

Laad alle reacties (7)

Of registreer je om te kunnen reageren.