Home

Achtergrond 1 reactie

LTO nog niet gerust over waterschapslasten

LTO Nederland is nog niet overtuigd van een goede afloop van de lopende evaluatie van de waterschapslasten.

Een extern bureau is in opdracht van de Unie van Waterschappen bezig het huidige heffingensysteem door te lichten en een aantal varianten door te rekenen. Dat onderzoek kwam er na kritiek van LTO op onevenredige verdeling van de waterschapslasten.

LTO heeft haar twijfels over het onderzoek en schrijft in een brief aan staatsecretaris Huizinga (Verkeer en Waterstaat) er vanuit te gaan, dat de voorwaarden zijn geborgd voor een objectieve en brede analyse van de nieuwe toedeling. Om daar zeker van te zijn wil LTO na afronding van het onderzoek een gesprek met Huizinga aangaan.

Kelly Lubbers

Eén reactie

  • no-profile-image

    melkveehouder

    Dit is nou typisch LTO. Ze laten zich de kaas van de boterham eten. Het zijn net onervaren schoolkinderen die de schooljuf blindelings vertrouwen. Niet de Unie van Waterschappen, maar LTO had deze opdracht aan een extern bureau moeten verlenen.
    Dan heb je zo'n slappe brief aan de staatssecretaris niet nodig, maar kunnen spijkers met koppen geslagen worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.