Home

Achtergrond 196 x bekeken

LTO: afschrijving MIA/Vamil moet

Wie in 2007 en 2008 op grond van de Vamil- en MIAregeing heeft geïnvesteerd in milieuvriendelijke stallen en kassen, mocht er van uitgaan dat de restwaarde volledig kon worden afgeschreven.

Dat stelt LTO in een brief aan staatssecretaris De Jager van Financiën.Betrokken ondernemers zijn volgens LTO uitgegaan van publicaties van het ministerie van Vrom. De overheidwist in 2006 dat volledige afschrijving niet kon, Senter Novem heeft dat volgens LTO niet gecommuniceerd. Stallen en kassen konden in 2007 en 2008 voor 50 procent van de WOZ-waarde worden afgeschreven; nu is dat weer 100 procent. LTO eist dat de investeerders in kwestie alsnog in aanmerking komen voor volledige afschrijving.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.