Home

Achtergrond

Kamerleden mogen toch naar Afghanistantop

De Tweede Kamer mag de topconferentie over Afghanistan als waarnemer bijwonen.

Dat heeft minister Maxima Verhagen van Buitenlandse Zaken vandaag gezegd. De parlementariërs waren eerder niet uitgenodigd voor de internationale bijeenkomst over de toekomst van het land in Centraal-Azië.

De conferentie wordt eind deze maand in Den Haag gehouden. Van Verhagen mogen voorzitter Henk Jan Ormel van de vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken samen met één vertegenwoordiger per fractie naar de conferentie komen,

Verhagen dankt de Kamer voor ,,de belangstelling''. De Tweede Kamerleden krijgen op de conferentie onder andere gezelschap van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.