Home

Achtergrond 252 x bekeken

Jongen sterft bij naspelen tv-programma

In de Bulgaarse stad Kozloduy heeft een 13-jarige jongen zich opgehangen aan een klimrek, toen hij de populaire realityshow Fear Factor naspeelde.

Dit maakte de politie in Kozloduy gisteren bekend. De jongen demonstreerde zijn vriendjes hoe het er in het televisieprogramma aan toe gaat. De deelnemers aan Fear Factor moeten zich uit gevaarlijke situaties bevrijden. De jongen bond met een kettingslot zijn nek vast aan een klimrek. De sleutel lag op de grond en het was de bedoeling dat hij zichzelf zou losmaken. Toen zijn jongere vriendjes merkten dat het helemaal mis was, was de jongen al gestikt.

Het is een "uitdagende show waarin je grootste angsten werkelijkheid worden'', aldus de website van de commerciële omroep Nova Television, dat het programma in Bulgarije uitzendt. In een verklaring stelt de omroep dat de opnamen in gecontroleerde omstandigheden plaatsvinden. In Nederland is Fear Factor uitgezonden door Veronica.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.