Home

Achtergrond

Grontmij grijpt kansen in crisistijd

Advies- en ingenieursbedrijf Grontmij heeft vorig jaar geprofiteerd van extra aandacht van vooral overheden voor infrastructurele en energiebesparende projecten.

Bijna drie kwart van de opdrachten die het bedrijf krijgt komt van de publieke sector.

De nettowinst steeg in het vierde kwartaal tot 12,2 miljoen euro van 10,7 miljoen euro in de laatste drie maanden van 2007. De omzet groeide met 6,9 procent tot 219,4 miljoen euro. Dat heeft Grontmij donderdag bekendgemaakt.

Grontmij verwacht ook dit jaar te profiteren van overheidsinvesteringen. Toch zal het een hele klus worden om de resultaten van 2008 te evenaren gezien de malaise in de bouwmarkt, aldus Grontmij. Het bedrijf heeft nog ruim een jaar werk aan opdrachten in de boeken staan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.