Home

Achtergrond 173 x bekeken

Gelderland wil duurzaam investeren

De provincie Gelderland wil de komende twee jaar duurzaam investeren om de Gelderse economie te beschermen tegen de recessie.

De investeringen ter waarde van 100 miljoen euro moeten in totaal zesduizend arbeidsplaatsen opleveren. Dat meldde het provinciebestuur vandaag.

Gelderland wil infrastructurele projecten versneld uitvoeren. Het gaat onder meer om het opknappen van bedrijventerreinen en het verbeteren van het openbaar vervoer. Ook steekt de provincie eerder dan voorzien geld in het opknappen van provinciale wegen. De maatregelen passen in het streven naar duurzaamheid en versterken tegelijk de Gelderse economie, aldus verantwoordelijk gedeputeerde Theo Peters vandaag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.