Home

Achtergrond 3 reacties

Frans Bauer promoot bloemen voor Moederdag

Frans Bauer werkt mee aan een campagne van Bloemenbureau Holland (BBH) om boeketten te promoten.

Met radiospotjes, ingezongen door Bauer, wil BBH consumenten verleiden om 'een geluksmoment in de vorm van een bos bloemen' voor Moederdag te kopen. De campagne zal ook in aangepaste vorm in Engeland en Duitsland te horen zijn.

Bauer heeft zijn naam exclusief verbonden aan de campagne. Bloemenkopers maken kans op een mini-concert van Bauer bij hun thuis op zondag 10 mei. Om kans te maken op de prijs moeten consumenten de twee dagen voor Moederdag een bos bloemen bij deelnemende winkels kopen. De centrale boodschap van de campagne is: bloemen maken je blij.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  astrid

  hallo,
  ik zou mijn moeder graag blij willen maken met moederdag. nu vooral omdat mijn pa al 7 weken op de intensive care ligt!! ze heeft het erg moeilijk nu en het echt verdient om in de bloemmetjes gezet te worden!!

  ze heet thea ramaekers
  woont in de clematisstraat 3
  5644 cv te eindhoven

  mijn telnr is: 0642810710

  groetjes van astrid

 • no-profile-image

  Saskia Goorhuis

  ik zou zo graag willen dat frans bij mijn moeder langs zou komen
  Zij verdient echt een bloemetje,staat altijd voor ons klaar klaagd nooit zelfs nu ze al vijf weken in een rolstoel zit ze is geopereerd ze heeft last van reuma in haar handen en voeten maar de operatie had gevolgen heel veel pijn en ontstekingen maar je zult haar niet horen zeuren
  vandaar dit gebaar ,als ik het een iemand zou gunnen dan is zij het wel,maar dat zou iedereen over haar moeder zeggen
  mvg Saskia

 • no-profile-image

  linda loomeijer

  hallo frans mijn moeder is echt een fan van jouw we komen altijd naar concerten en al maar nouw wilde ik vragen of jij meschien op moederdag een bloemetje zou willen brengen dat zou echt geweldig zijn frans ik hoop wat van je te horen of dat mogelijk is voor mijn moeder


  groetjes linda eventuweel mijn tel. 0622317429 groetjes frans en een dikke kus

Of registreer je om te kunnen reageren.