Home

Achtergrond 149 x bekeken

Fiets- en Wandelbeurs trekt meer bezoekers

De Fiets- en Wandelbeurs in Amsterdam heeft dit weekeinde meer bezoekers naar de RAI in Amsterdam getrokken dan in 2008.

Dit weekeinde namen bijna 18.000 liefhebbers een kijkje op de beurs. In 2009 stond de teller nog op 14.800.

De organisatoren hadden door de recessie ook vooraf al op meer bezoekers gerekend. Uit onderzoek blijkt dat veel Nederlanders dit jaar hun vakantie wat dichter bij huis doorbrengen. "Fietsen en wandelen is ook erg populair. De mensen die naar de beurs kwamen, waren echt enthousiast'', meldt de zegsman van het evenement.

Speciale aandacht was er dit jaar voor wandelen op blote voeten. In Nederland zijn daar vier speciale routes voor. Wandelaars zeggen dat je op blote voeten extra van de natuur kan genieten. Opvallend aanwezig waren de elektrische fietsen die het trappen tegen de wind een stuk gemakkelijker maken. De verkoop van die fietsen zit de laatste jaren flink in de lift.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.