Home

Achtergrond

Eerste kerkbeurs in Nederland

Voor het eerst in Nederland wordt er een beurs voor kerken georganiseerd.

Op de beurs bieden bedrijven en organisaties producten en diensten aan voor kerken. 'Kerk en Gemeente' vindt plaats in het weekeinde van 20 en 21 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Volgens de organisatie hebben kerken steeds minder tijd om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld producten die nodig zijn in de kerk. "Op de beurs is van alles verzameld. Van stoelen, schoonmaakproducten, orgels en toga's tot kaarsen en kandelaars'', aldus een zegsman.

Op de beurs zijn 176 exposanten bijeen. Verder zullen er ook praktische workshops worden gegegeven. "Hierin krijgen de deelnemers informatie over bijvoorbeeld jeugdhulp maar ook over de communicatie rond hun kerk.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.