Home

Achtergrond

Doorstart in de maak voor Ouwehand

Er is een doorstart in de maak voor het noodlijdende visbedrijf Ouwehand in Katwijk. Dat heeft het familiebedrijf Parlevliet & Van de Plas, dat het voortbestaan mogelijk zou maken, zondag laten weten.

Hoe de doorstart er precies uitziet, wordt maandag pas bekend als het personeel van Ouwehand wordt ingelicht.

Ouwehand, leverancier van vis en visproducten, verkeert in de problemen en heeft uitstel van betaling aangevraagd. Oorzaak zijn ,,moeilijke marktomstandigheden in binnen- en buitenland'', aldus het bedrijf.

Parlevliet & Van der Plas is een internationale onderneming (ongeveer 800 werknemers) die zich met eigen schepen richt op duurzame visserij, visverwerking en de verkoop van een groot aantal visproducten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.