Home

Achtergrond 148 x bekeken 3 reacties

Dagelijks Bestuur PVV ziet niets in onafhankelijk onderzoek

Het dagelijks bestuur van het Productschap vee en Vlees ziet niets in het voorstel van NVV-voorzitter Wyno Zwanenburg om een onafhankelijk onderzoek in te laten stellen naar de gang van zaken rond het aftreden van voorzitter Jos Ramekers en de afwikkeling van zijn wachtgeldregeling.

Dat meldt Zwanenburg zelf, de NVV-voorzitter beraadt zich nog op vervolgstappen. Hij is teleurgesteld dat zijn voorstel geen steun kreeg.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  wakkere

  Als alles in de openheid was gebeurt en de leden hadden met de wachtgeldregeling in gestemd dan was het alleen in strijd met de code commissie tabaksblatt. maar nu het allemaal stiekem is gebeurt, is het gewoon ordenaire DIEFSTAL, en iedereen die ervan af wist is medeplichtig. Maar hoe hebben ze een half miljoen buiten de boeken kunnen houden????? welke sufferd controleert die boekhouding???????

 • no-profile-image

  boer

  Als je nu werkelijk niets te verbergen hebt en je hebt een verschrikkelijke hoop bagger over je heen gekregen afgelopen periode dan zou je toch blij moeten zijn met een onderzoek . Ik kan nu niet anders concluderen dat er erg veel mis is . Wees verstandig en kom met de waarheid naar buiten PVV.

  Succes

 • no-profile-image

  boer

  Nee natuurlijk ziet het PVV hierin niets. de conclusie bevalt hen bij voorbaat als niet. de conclusie zal zijn iets in de trend van. "Het PVV heeft schijt aan de heffingsbetalers en wil graag alles in het geheim in in het geniep boerengeld weg geven aan onzinnige zaken. PVV voorzitster Annechien ten Have speelt in deze vieze zaak de hoofdrol en moet hierdoor opstappen omdat haar betrouwbaarheid ernstig tekort schoot." Waarom zien lto boeren dit niet en zijn ze nog steeds lid van deze achterkamertjesclub, zonder hun leden te informeren, laat staan raadplegen.

Of registreer je om te kunnen reageren.