Home

Achtergrond 174 x bekeken

Coalitie ziet voortgang in crisisoverleg

De regeringspartijen CDA, PvdA en ChristenUnie hebben op de derde dag van het crisisberaad voortgang geboekt.

Dat zei fractievoorzitter Pieter van Geel van het CDA vandaag na afloop van het coalitieoverleg over maatregelen om de economische crisis het hoofd te bieden.

Ook fractievoorzitter Arie Slob van de ChristenUnie kwam positief uit het overleg. Volgens hem is er goed gesproken en is de tijd goed gebruikt. "Er is nu voldoende basis om verder te praten'', aldus Slob.

De coalitie praat sinds donderdag onder leiding van premier Jan Peter Balkenende met twee afgevaardigden van elke partij over de manier waarop de economie gestimuleerd moet worden en het begrotingstekort teruggedrongen. Zondag is een rustdag. Maandag gaat het overleg weer verder.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.