Home

Achtergrond 159 x bekeken

'Buitenlandse vakantie blijft populair'

Nederlanders blijven ondanks de economische recessie in groten getale naar het buitenland op vakantie gaan.

Dat blijkt uit een vandaag gepubliceerd onderzoek van de vakantievergelijker Zoover.nl.

Ruim vierduizend bezoekers reageerden op de stelling 'Door de crisis ga ik dit jaar met vakantie in Nederland'. Slecht 5 procent reageerde met een volmondig 'ja'. Bijna 85 procent gaf aan op vakantie naar het buitenland te gaan, ondanks de oproep van staatssecretaris Frank Heemskerk (Economische Zaken) om in eigen land vakantie te vieren.

Wel opvallend is dat onder de liefhebbers van buitelandse vakanties er ook velen zijn die aangeven ook in Nederland op pad te willen gaan. Ze willen alleen hun buitenlandse vakantie niet inruilen voor enkel een binnenlandse vakantie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.