Home

Achtergrond 155 x bekeken

Bijna 5 miljoen aangiften binnen

Een week voor de deadline van 1 april heeft de fiscus inmiddels 4,7 miljoen belastingaangiften binnen.

Dat heeft de Belastingdienst vandaag bekendgemaakt. Het gaat vooral om digitale aangiften en voor een klein deel om papieren versies. Tot nu toe hebben 1,5 miljoen mensen gebruikgemaakt van de vooraf ingevulde aangifte. Ze downloadden de voor hen beschikbare gegevens van de website van de fiscus.

Voor deze proef heeft de Belastingdienst een aantal gegevens zoals naam, adres en woonplaats, burgerservicenummer, loon van diverse werkgevers en de WOZ-waarde van de woning vooraf ingevuld op basis van de eerder dit jaar beschikbare informatie.

Wie voor 1 april zijn aangifte over 2008 indient, krijgt voor 1 juli bericht van de Belastingdienst.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.