Home

Achtergrond

Beste bed & breakfast zit in Zuid-Limburg

Wie goed en niet al te duur in Nederland wil overnachten, moet naar Zuid-Limburg reizen. La Gourmandise in Bemelen is vandaag uitgeroepen tot beste bed & breakfast van Nederland 2009.

De winnaar werd zaterdag bekendgemaakt tijdens de internationale bed & breakfast beurs B&B Expo in Brussel. Vorige jaar kwam de winnaar ook uit Limburg: Bed & Breakfast La Belle Meuse in Well, dat nu met de derde plaats genoegen moet nemen. Op de tweede plaats eindigde dit jaar het Gastenverblijf Huize Nijhof in Aalten in de Achterhoek.

Remand Houben en Roos Mestrini hebben La Gourmandise (het Franse woord voor lekkernijen) ingericht in een mergelboerderij uit 1865, waarin eens een delicatessenzaak was gevestigd. Gasten kwamen van heinde en verre voor ambachtelijke broden, rijkelijk gevulde salades en de fijnste kaas- en vleeswaren. Het bed & breakfast heeft twee kamers. Binnenkort komt er een derde bij.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.