Home

Achtergrond 294 x bekeken

AH niet blij met stunt voetbalplaatjes

Albert Heijn is bepaald niet gecharmeerd van de stunt van twee mannen uit Zutphen en Doetinchem die zichzelf op een voetbalplaatje afbeeldden en dat in omloop brachten bij vestigingen van AH.

"Een flauwe grap die niet actueel meer is, want de voetbalplaatjesactie is afgelopen'', aldus een woordvoerder van AH. De grootgrutter onderneemt geen juridische stappen. Voor de 27-jarige Erik Wiegers en 25-jarige Pieter van der Krol kwam een jongensdroom uit door zichzelf in het tenue van hun favoriete voetbalclub (GA Eagles en De Graafschap) af te beelden en in het voetbalplakboek terecht te komen.

Door uitgekiend knip- en plakwerk en fotoshoppen kregen de heren het voor elkaar om circa 1250 'valse' voetbalplaatjes in omloop te brengen bij vestigingen van AH. Via vrienden en kennissen werden 250 zakjes met plaatjes van de nepvoetballers in de supermarkten van AH verspreid.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.