Home

Achtergrond 480 x bekeken

Win vrijkaarten voor EUROPEAN SUPERPULL 2009!

Op 7 maart 2009 is het weer zover: het Europees Indoor Kampioenschap Tractorpulling in Rotterdam. Bezoekers van Boerderij.nl kunnen gratis naar trekkertrek in Sportpaleis Ahoy.

Voor de 31ste maal staat het tractorgeweld op de agenda in Sportpaleis Ahoy en het belooft weer een waar spektakel te worden. Het deelnemersveld komt uit tenminste zeven landen. Traditiegetrouw voor Rotterdam komt er ook dit jaar weer een Amerikaanse topper: Show No Mercy. Deze trekker is gebouwd door de beste chassisbouwer van Amerika en heeft vijf Keith Black Hemi motoren. Die zijn samen goed voor 11.000 pk.

Naast trekkers zijn er ook showtrucks, vuurwerk, lasershows en DJ's. Bezoekers van Boerderij.nl maken kans op een setje van twee gratis toegangskaarten. We verloten in totaal 140 setjes! Klik hier om mee te doen met de verloting.

Kijk voor meer informatie over European Superpull 2009 op www.europeansuperpull.nl

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.