Home

Achtergrond 171 x bekeken

Vrouw bevalt in parkeergarage ziekenhuis

Een aanstaand ouderpaar donderdag in de auto naar het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam reed voor de bevalling van hun kind, bleek enkele minuten te laat van huis vertrokken.

Terwijl ze juist met de auto de parkeergarage van het ziekenhuis binnen waren gereden, beviel de vrouw van haar dochter. "Ze floepte er zo uit, terwijl ik nog in de auto zat'', vertelde de 34-jarige, kersverse moeder Tineke Oei vrijdag. Medewerkers van het ziekenhuis spoedden zich naar de auto om te assisteren.

Na onderzoek bleken moeder en dochter Claire Taylor Cheung in orde en kon het gezin nog dezelfde middag naar huis. Het ziekenhuis heeft het geboortetijdstip vastgesteld aan de hand van het parkeerkaartje van de auto.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.