Home

Achtergrond 273 x bekeken 7 reacties

Voedselbank luidt noodklok

De Voedselbank Nederland ziet haar voorraden snel slinken en luidt de noodklok, schrijft Metro.

Het aantal klanten is binnen twee maanden gestegen met bijna 20 procent, maar de leveranciers blijven achter. De pakketten bevatten nu al minder artikelen dan de bedoeling is. Het probleem wordt volgens Clara Sies van de Voedselbank alleen maar nijpender. ,,Meer mensen zullen hun baan verliezen en bij ons aankloppen. Het water staat ons echt aan de lippen.''

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  goedkope

  Bij DOC geven ze de kazen weg. Kunnen ze ook wel aan de voedselbank schenken!!

 • no-profile-image

  schaamte voor armoe is er niet meer!!!

  Ach, de mensen dachten allemaal, leen maar raak, het raakt nooit op dat geld hier in nederland en als je dan alsnog in de problemen komt is er altijd nog de voedselbank waar je 1e klas produkten kunt ophalen, kun de laatste eurootjes ook nog aan een kratje bier besteden in het weekend, wat zijn we toch goed voor elkaar in nederland.

 • no-profile-image

  oostlander

  Hey groenteteler, is dat sarcastisch bedoeld of teel je zelf ook een van beiden? Dan heb ik nog een ander plan; we nemen alle voedselbanken over en met GMO- geld en nuttig te besteden subsidie gaan we onze produkten daar aan de man brengen. Want DE GREENERY-TOP lult wel lekker positief over GMO, maar de witlofteelt is er helemaal door kapotgemaakt door teveel geld naar enkele telers te sluizen onder het mom, daar kunnen jullie straks allemaal van profiteren, nou we hebben het gezien!! Maar goed een teler is al afgehaakt, nou die andere twee nog!

 • no-profile-image

  groenteteler

  Kunnen de producenten van witlof en spruiten samen met de voedselbank de noodklok luiden wordt het toch nog gezellig

 • no-profile-image

  gert

  winkels met gratis producten lopen als een trein,indien op bel de FAO of koenders,ze hebben in afrika ook voedselbanken op kosten van de belastingbetaler,nederland is kampioen geldgever

 • no-profile-image

  gert

  gaan aan succes ten onder

 • no-profile-image

  K.I.S.S.

  Voedselbanken gedijden op de overschotten van suppermarkten en fabrikanten nu er crisis is en men ook weer op de kleintje let zullen deze overschotten snel kleiner worden (logisch want het is een kostenpost) en als de vraag dan toe neemt is het kort maar krachtig en verdwijnt de voedselbank want de pijlers waar deze is opgebouwd valt weg.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.