Home

Achtergrond

Veel steun terugstuuractie brochure scheppingsleer

Grote kans dat de brochure 'Evolutie of Schepping?' binnenkort weer op de deurmat van de afzender valt.

Een groep behoudende christelijke organisaties verspreidt deze folder vandaag per post onder de Nederlandse bevolking, om zo Darwins evolutieleer ter discussie te stellen. "Stuur die folder terug naar de afzender'', zegt een club webloggers die niet van de actie gediend is.

De webloggers hebben met de tegenactie al duizenden mensen bereikt. Via hun gezamenlijke site terugnaarjemaker.nl hebben inmiddels al een paar honderd mensen een steunbetuiging achtergelaten. Volgens een van de initiatiefnemers, Bert Brussen, is het zo druk op de site, dat deze er sinds maandagochtend al een paar keer uit lag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.