Home

Achtergrond 161 x bekeken

Veel klachten over naleving supermarktcao

Op de website van FNV Bondgenoten zijn al tientallen klachten binnengekomen van werknemers in supermarkten over naleving van de cao.

De bond gaat de meldingen bespreken met de werkgevers. Het meldpunt is sinds vorige week in de lucht. Dat meldde FNV Bondgenoten vandaag.

De bond is met de klachtenlijn gekomen omdat ze vindt dat de supermarktcao slecht wordt nageleefd. De klachten gaan onder meer over het doorwerken tijdens de pauze en het niet uitbetalen van toeslagen en overuren. Het meldpunt was al met de werkgevers afgesproken bij de laatste cao-onderhandelingen. Zowel leden als niet-leden kunnen bij het meldpunt terecht. Klachten kunnen ook anoniem worden achtergelaten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.