Home

Achtergrond 215 x bekeken

Van der Laan: kabinet helpt ook burger

Het kabinet helpt niet alleen de banken uit de brand. Het zal ook gewone mensen zoveel mogelijk steun bieden in de huidige economische neergang.

Dat heeft minister Eberhard van der Laan voor Wonen, Wijken en Integratie vandaag gezegd. Volgens de bewindsman krijgt het kabinet kritiek over zich heen dat banken wel geholpen worden en burgers niet. Van der Laan stelt echter dat hij en zijn collega-ministers hard aan maatregelen voor "bouwvakkers en metselaars'' werken.

Bovendien zijn de banken in het belang van de burgers gered, stelt de minister. Hij maakt zich vooral zorgen om mensen die door bijvoorbeeld een scheiding gedwongen zijn om hun huis met aanzienlijk verlies te verkopen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.