Home

Achtergrond 182 x bekeken

Super de Boer vlees krijgt kenmerk 'Beter Leven'

De Dierenbescherming heeft supermarkt Super de Boer beloond met het kenmerk 'Beter Leven'.

Het hele assortiment biologisch vlees krijgt vanaf 7 maart haar goedkeuringslogo. Dat laat Super de Boer weten.

Het biologische vlees van Super de Boer krijgt van de Dierenbescherming de hoogste waardering, namelijk drie sterren. Volgens de organisatie betekent het dat de dieren in diervriendelijke omstandigheden hebben geleefd voor zij in de schappen van de supermarkt belandden.

Ook supermarkt C1000 verkoopt biologisch vlees met het kenmerk 'Beter Leven' en bekroond met drie sterren. Volgens Caspar Woolthuis, manager kwaliteit en duurzaamheid bij Super de Boer, willen consumenten ,,steeds vaker inzage in de productieketen en de leefomstandigheden van de dieren''. Volgens Woolthuis zouden consumenten inmiddels positief staan tegenover biologische voeding.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.