Home

Achtergrond 170 x bekeken 1 reactie

'Successierecht meest gehate belasting'

Het successierecht, de heffing op erfenissen, is de meest gehate belasting.

Zowel jongeren als ouderen hebben er een hekel aan. Dat heeft Plus Magazine laten uitzoeken door TNS NIPO, meldde het maandblad voor vijftigplussers vandaag.

Over sommige belastingen oordelen ouderen en jongeren verschillend, blijkt uit het onderzoek onder 1200 Nederlanders. Zo hebben vijftigplussers minder moeite met accijns op tabak en alcohol, terwijl jongeren zich op hun beurt nauwelijks storen aan energieheffingen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    hekel aan

    Successierecht is pure diefstal. De schenkers/nalaters hebben al tig belasting betaald over dit geld. Maar ja....zolang een cda (met de c van corrupt) ons land blijft tiraniseren, zal hieraan wel geen einde komen. Tip: bedenk ook fiscale trucs net als de Koninklijke familie. Och ja.....was dat ook niet eens ONS geld???

Of registreer je om te kunnen reageren.