Home

Achtergrond

Rita Verdonk doopt Tulipa 'Dutch Pride'

Politica Rita Verdonk heeft woensdag in Creil de Tulipa 'Dutch Pride' gedoopt.

Dat gebeurde tijdens de opening van de Creiler Flora. Verdonk droeg de oranje tulp op aan werknemers in de publieke sector, zoals ambulancebroeders, die te maken krijgen met mishandeling en andere soorten van geweld.

De komst van Verdonk was al weken geleden aangekondigd, maar de politica hield de organisatie tot het laatst onzeker over haar komst. Dit in verband met het debat in de Tweede Kamer over de besluitvorming over de oorlog in Irak. Uiteindelijk kwam Verdonk toch, om na een kort praatje en de doop weer even snel terug te keren naar Den Haag.

De Creiler Flora duurt nog tot en met zondag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.