Home

Achtergrond 290 x bekeken 4 reacties

Rabobank: geen wijziging kredietbeleid

Rabobank, 's lands grootste hypotheekverstrekker, heeft zijn kredietbeleid niet aangepast. Dat bevestigde een woordvoerder van de bank na berichtgeving van MKB Nederland.

Directeur Annemarie Scholtis, die zich bezighoudt met het midden- en kleinbedrijf, liet tijdens een besloten bijeenkomst met de vakorganisatie weten dat de procedures en verstrekkingsnormen voor bedrijfsleningen dezelfde zijn als een jaar geleden. Het bedrag dat de Rabobank uitleende groeide in 2008 met 15 procent ten opzichte van 2007.

Wel vlakte de groei in het laatste kwartaal af. Dat had te maken met een daling in het aantal kredietaanvragen, aldus Scholtis tegen de vakorganisatie. Volgens de zegsman heeft de kredietcrisis druk gelegd op het aantal aanvragen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  klant

  bestaat gewoon niet iedereen maar dan ook iedereen ervaart het geld is op of ze durven gewoon niet meer. en het maakt echt niet uit wie je spreekt handel veeboeren glastuinders mkb je krijgt gewoon geen geld.daarbij betalen we nog steeds hoge rentes

 • no-profile-image

  vos

  rabo is duidelijk waarvoor de letters rabo voor staan: ruim alle boeren op

 • no-profile-image

  Jorrit

  Dat is het probleem inderdaad. Er worden nog steeds veelte hoge rentes betaald. Als je ziet hoe hoog de toeslagen zijn die banken doorberekenen naar hun klanten toe. Dit alles om de risico's voor banken te beperken.
  Niet helemaal eerlijk als je bedenkt dat er nog vele andere bedrijven zijn in andere sectoren die ook te leiden hebben onder deze kredietcrisis. De banken zijn niet de enige die hun risico's in moeten dekken dus.
  Rente moet zakken dus.....!!

 • no-profile-image

  klant

  Wie gelooft dat, ze zijn gewoon zeer taai!

Of registreer je om te kunnen reageren.