Home

Achtergrond 182 x bekeken

Productgroep trostomaat te klein voor Versdirect.nl

Versdirect.nl is vorige maand uit bundelingsgesprekken voor trostomaat gestapt, om zich te richten op andere samenwerkingsoverleggen.

Dat schrijft Versdirect.nl-directeur Hans van Luyk in zijn weblog. De afzetorganisatie heeft een keuze gemaakt voor gesprekken met andere productgroepen, vanwege de capaciteit binnen de organisatie en de relatief kleine positie bij trostomaten. "We zijn een kleine platte organisatie met een beperkt aantal medewerkers, waarbij we al een bijdrage leveren aan bundelingsinitiatieven in andere productgroepen. We moeten hierin een keuze maken."

Van Luyk juicht de poging van The Greenery en FrEsteem toe om een vorm van samenwerking op te starten tussen beide organisaties.

Of registreer je om te kunnen reageren.