Home

Achtergrond

PGGM zoekt beste zorgafdeling

PGGM begint donderdag de actie Hart voor de Zorg.

Met deze actie worden Nederlanders opgeroepen hun favoriete zorgverlener te bedanken.

Daarmee wil de pensioensuitvoeringsorganisatie waardering en erkenning voor het werk in de zorgsector vergroten. Patiënten en ex-patiënten en hun familieleden kunnen de in hun ogen beste zorgverlener bedanken via www.wit-hart.nl.

PGGM zorgt ervoor dat de ingezonden bedankjes op het juiste adres terechtkomen. De bedankte zorgverleners zijn meteen kandidaat voor de verkiezing beste zorgafdeling van 2009. Op 12 mei, de internationale Dag van de Verpleging, maakt een onafhankelijke jury de winnaar bekend.

De jury riep vorig jaar het Amsterdamse medisch kinderdagverblijf Zig Zag uit tot beste zorgafdeling. PGGM wil dat de Dag van de Verpleging uitgroeit tot bedankdag voor iedereen die werkt in zorg en welzijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.