Home

Achtergrond 268 x bekeken 2 reacties

Nog deze week Kamerdebat over Ramekers

Over de wachtgeldregeling van oud-productschapsvoorzitter Jos Ramekers houdt de Tweede Kamer nog deze week een debat met minister Donner (SZW).

Daartoe heeft de Tweede Kamer vanmiddag besloten in de regeling van zijn agenda voor deze week. Het debat, een zogenaamde interpellatie, is aangevraagd door SP Kamerlid Paul Ulenbelt. Aanleiding is dat de minister van Sociale Zaken Werkgelegenheid voortdurend uitstel vraagt voor het beantwoorden van reeksen vragen die verschillende Kamerfracties al sinds maart 2008 over Ramekers vertrek hebben gesteld.

Ulenbelts verzoek kreeg steun van de fractie van VVD, PvdA en PVV. Wanneer het debat precies is moet nog worden bepaald, maar Kamervoorzitter Verbeet zei dat het in ieder geval deze week zal plaats vinden.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Marco

  Ik vind het Raar dat Donner moet verantwoorden voor daden van de bestuursleden zijnde LTO( Annechien ten Have-Mellema) en Vion. Het lijkt mij dat de dagen van dezen zijn langst gehad hebben.
  Code goed bestuur komt in het vocabulair van de LTO niet voor.
  Terwijl ze dat wel afgesproken hebben.
  Ik hoop dat Donner even es flink met de bezem door de produktschappen gaat.

 • no-profile-image

  boer

  Goed zo ! Deze kwestie heeft inderdaad de aandacht nodig van de politiek want hier wordt een vies spelletjes gespeeld met in de hoofdrol niemand minder dat LTO/VION die zomaar een half miljoen boerengeld verbrassen. Dit moet tot op de bodem onderzocht worden !!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.