Home

Achtergrond 188 x bekeken

Mobiel teruggevonden in kabeljauw

Een zakenman die zijn mobiele telefoon was kwijtgeraakt op het strand, was stomverbaasd toen het toestel opdook in een kabeljauw.

Dat berichtte het Britse dagblad The Sun vrijdag. De 45-jarige Andrew Cheatle vertelde dat hij een week eerder met zijn hond aan het dollen was. "De telefoon moet uit mijn zak zijn gevallen en meegesleurd door een golf.''

Toen Andrew winkelde voor een nieuwe telefoon, werd zijn 33-jarige vriendin gebeld. "Je oude mobiel belt mij'', aldus Rita Smith. Een visser vertelde haar dat hij de telefoon die ochtend had gevonden in de maag van een flinke kabeljauw. Eerst had het mobieltje het niet gedaan, maar toen de visser zijn eigen simkaart erin stak wel.

De zakenman kon het verhaal niet geloven, maar ging toch kijken. "Mijn telefoon deed het na een week gewoon nog, hij stonk alleen een beetje en was wat beschadigd.'' Andrew heeft geen nieuwe telefoon gekocht.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.