Home

Achtergrond 163 x bekeken 6 reacties

Milieuclubs krijgen tijdelijke subsidie

In afwachting van een eigen gedragscode krijgen milieuorganisaties voorlopig een eenmalige subsidie van het ministerie van Milieu.

Dat heeft een woordvoerder van het departement vandaag gezegd. Het gaat om een subsidiebedrag van minder dan 10 miljoen euro per jaar. Op dit moment is de Stichting Natuur en Milieu bezig om de gedragscode op te stellen.

Daarin kan onder andere worden opgenomen dat organisaties ook eigen donateurs moeten hebben om in aanmerking te komen voor subsidie.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  ze krijgen al jaren ongelimiteerd subsidie

 • no-profile-image

  boer

  Hypocriet, dat zijn ze. Altijd hebben die terroristen de bek los over subcidies in de landbouw en wat denkt je......zelf kunnen ze de broek ook niet ophouden !! En nu hoor je die zielige figuren als bambi enzo niet.

 • no-profile-image

  Veehouder

  tbs blijkt ook al niet te werken

 • no-profile-image

  arend

  een stuiver met een gat er in is nog te veel...

 • no-profile-image

  dat in deze

  ipv aan deze groeperingen van lamlullen geld te geven in deze tijd, is het beter dit te steken in de pensioenfondsen van werkende mensen die binnekort hadden willen stoppen maar nu door moeten. Je zult het als lamlul maar op je geweten hebben dat je opa nu tot z'n dood moet doorwerken om nog iets aan inkomen te hebben.

 • no-profile-image

  tarweboer

  Belachelijk dat ze ooit subsidie hebben gekregen. Ze doen helemaal niets voor de economie. Van de natuur kan niemand (meer) leven. Het tegenwerken van werkende mensen, dat is al wat ze doen.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.