Home

Achtergrond 889 x bekeken 1 reactie

Loterij geeft 2,5 miljoen duurzame lampen weg

De Nationale Postcode Loterij en het Wereld Natuur Fonds geven 2,5 miljoen duurzame lampen weg.

Alle deelnemers aan de Postcodeloterij krijgen deze zogenoemde Pharoxlamp. Dat heeft de Postcodeloterij donderdag gemeld. De lamp wordt gemaakt door het bedrijf van duurzaam ondernemer Ruud Koornstra, samen met twee nazaten van Frits Philips. De Pharoxlamp geeft warm wit licht en is minder belastend voor het milieu dan andere lampen.

Hij gaat volgens de Postcodeloterij zeker 35 jaar mee en is 90 procent zuiniger in het gebruik dan een gloeilamp. De bijzondere lamp gebruikt 5 watt, maar heeft de lichtopbrengst van een gloeilamp van 60 watt.

Administrator

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.