Home

Achtergrond 3 reacties

Jos Ramekers: PVV neemt te gemakkelijk afstand

Ex-voorzitter Jos Ramekers van het Productschap Vee en Vlees houdt nadrukkelijk de mogelijkheid open dat hij een juridische procedure gaat voeren tegen het PVV-bestuur.

Ramekers verwijt het bestuur dat het veel te gemakkelijk afstand heeft geno­men van haar bevoegdheid om zelfstandig een wachtgeldrege­ling te treffen. Hij zegt dat in een reactie op de versoberde wacht­geldregeling die het PVV bestuur gisterochtend heeft aangenomen. "Ik wil eerst afwachten of de verordening die nu is aangeno­men stand houdt bij de SER en het ministerie van Sociale Zaken", al­dus Ramekers.

"Daarna bekijken we wat de mogelijkheden zijn." Ramekers: "Ik heb in juli vorig jaar in alle integerheid afspraken gemaakt met het bestuur, nadat duidelijk was dat ik niet verder zou kunnen. Die afspraken ston­den en waren, zo zei men, ook door de SER in orde bevonden. Vervolgens gaat er bij de SER na­dat er Kamervragen zijn gesteld een lampje branden. Met mij is na 14 juli vorig jaar niet meer over de afspraken gecommuniceerd. De huidige regeling is volledig buiten mij om vastgesteld. Je moet het lef maar hebben om zo met men­sen om te gaan."

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Marco

  Laat die Lto in het bestuur nu ook maar opstappen.Annechien ten Have-Mellema is een brekebeen een schande voor de Nedrlandse vleessector. Een bestuurlijke wanvertoning van de Lto en slagerijen die boerengeld verkwisten.

 • no-profile-image

  Boer

  Laat Ramekers zijn geld maar gaan halen bij die bestuursleden persoonlijk die vonden dat hij daar recht op had en dat toendertijd hebben goedgekeurd.

 • no-profile-image

  lol

  Je moet ook lef hebben om een ander zn geld te pakken

Of registreer je om te kunnen reageren.