Home

Achtergrond 2 reacties

Helderheid gevraagd

Langzaam komt er meer zicht op de duistere gang van zaken rond het wachtgeld van ex-voorzitter Jos Ramekers van het PVV. Het beeld stemt niet vrolijk.

Het lijkt er steeds meer op dat Ramekers een voor hem zeer goed uitpakkende deal heeft afgesloten met een deel van het PVV-bestuur dat hem liever kwijt dan rijk was. Het zijn minister Donner en de SER geweest die hebben verhinderd dat Ramekers met deze riante regeling mocht vertrekken. Nu komt dan een derde voorstel voor een wachtgeldregeling aan de orde in het bestuur.

Wat rest zijn vragen. Hoe is Ramekers tot zijn beslissing gekomen om af te treden? Is hij gedwongen of ging dat vrijwillig? Wie tekenden voor de riante wachtgeldregeling en aanvullende afspraken die met Ramekers zijn gemaakt? Al die vragen schreeuwen om antwoorden.
De hele gang van zaken draagt steeds meer het karakter van een soap. Er wordt lichtzinnig omgegaan met heffingsgeld dat voor een groot deel door de primaire sector wordt opgebracht. Wat dat betreft mogen de bestuurders, met name die namens LTO en Vion/COV zitting hebben in dat bestuur, wel eens bij zich zelf te rade gaan.

De Charlie Aptroots van deze wereld die de productschappen willen afschaffen lachen in hun vuistje, nu ze zien hoe het PVV in wezen zich zelf de nek omdraait.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

  • no-profile-image

    boer

    Ten rade gaan ??????????? Opstappen !!!!!!! Zo ga je niet met geld om van varkenshouders !!!! Schandalig zoals lto en vion hierop treedt. Bl;ijkbaar is Annechien gewoon een trekpop van vion, schande dat ze ze hierdoor laat lijden. En ondertussen zwijgt lto/annechien in alle talen.........

  • no-profile-image

    anne

    aptroot is dat niet van die partij die nu ramekers op de verkiezingslijst heeft staan voor het EU - parlement ?

Of registreer je om te kunnen reageren.