Home

Achtergrond 184 x bekeken 2 reacties

Greenery wijzigt commerciële afdeling

The Greenery wijzigt de commerciële afdeling Sourcing. De afdeling krijgt in ieder geval een meer productgerichte insteek.

Over verdere wijzigingen, zoals de positie binnen The Greenery, wil de afzetorganisatie niet ingaan zolang telers niet zijn geïnformeerd.

Bij telers bestond geregeld onduidelijkheid over de taak van de afdeling Sourcing, die belangen van afnemers moest combineren met de productverkoop van leden tegen de hoogste prijs.

Productaanpak

De productgroepgerichte werkwijze moet kosten verlagen. Volgens The Greenery zijn commerciële processen nu beter te sturen. Verder ontstaat meer specialisme in de commerciële afdelingen.

Volgens The Greenery zorgt de productaanpak er voor dat makkelijker samenwerking met andere afzetpartijen kan worden aangegaan. “We kunnen makkelijker met andere partijen praten. Je ziet toch dat in Nederland mogelijke gesprekspartners zich vaak op één productgroep richten.”

Laatste reacties

 • no-profile-image

  rene

  @henk-jan, kijk naar alle bedrijven die wel groeien. Noem mij afzet(terij) bedrijven die groeien en niet snoeien.
  Bij the greenery zit van alles wat en bij de meeste andere bedrijven veel tomaten, paprika's en komkommers.

 • no-profile-image

  Henk-Jan

  hahahahaaaa beter ja natuurlijk, grappenmakers.
  en dan straks een nieuw ICT systeem en dan gaan ze de wereld veroveren.... hahaha helaas The Greenery heeft de boot gemist! Kijk maak naar alle bedrijven die wel groeien en niet moeten snoeien :-)

Of registreer je om te kunnen reageren.