Home

Achtergrond

Gemeente Westland tegen plannen nieuwe kustlijn

De gemeente Westland kan zich niet vinden in de eerste plannen voor de toekomst van de Delflandse kust.

De vier gemaakte visies gaan te veel ten koste van de glastuinbouw, zegt een woordvoerder van de gemeente Westland in het Algemeen Dagblad.

De provincie Zuid-Holland heeft onlangs een discussienota laten opstellen over de inrichting van de kustlijn van Hoek van Holland tot aan Scheveningen. Het College B en W van de gemeente Westland laat weten dat de alternatieven die nu op tafel liggen niet goed genoeg
zijn: "Met geen van de alternatieven kan worden ingestemd." In de plannen, die nog niet openbaar zijn, moet veel glastuinbouw wijken en dit past volgens de woordvoerder niet in de Westlandse toekomstvisie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.