Home

Achtergrond

Friesland Bank voor al uw agrarische zaken

Als melkveehouder heeft u te maken met een steeds complexere bedrijfsvoering en moet u voortdurend nieuwe strategische keuzes voor uw bedrijf maken. De wereld om ons heen verandert snel en aan u de uitdaging om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Met de noodzakelijke investeringen zijn dikwijls aanzienlijke bedragen gemoeid. Gezond ondernemerschap vraagt dan ook om een goede financiële partner met inzicht in uw bedrijfssituatie.

Bank met een agrarische oorsprong

Friesland Bank is al bijna honderd jaar een zelfstandige bank, die sterk betrokken is bij de agrarische sector, met name bij melkveehouders en akkerbouwers. De bank, in 1913 opgericht te Leeuwarden als Coöperatieve Zuivelbank, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een algemene bank voor zowel zakelijke als particuliere klanten. De bank heeft haar agrarische wortels niet verloochend. Zodra u met ons aan tafel zit, zult u merken dat u zaken doet met een bank die een vergaande kennis van uw branche heeft. Daardoor kunnen we voor u als melkveehouder een goede sparringpartner zijn en u ondersteunen bij de ontwikkeling van uw melkveebedrijf.

In de afgelopen jaren is ons werkgebied uitgebreid buiten Friesland. Zo zijn inmiddels kantoren van Friesland Bank te vinden in Groningen, Assen, Zwolle, Enschede, Utrecht, Amsterdam en Alkmaar.

Onze kracht ligt in een verregaande kennis van zaken, een persoonlijke en individuele benadering, grote betrokkenheid bij uw sector en uitleg bij uw financiële situatie. Deze eigenschappen zult u steeds herkennen bij het Agrarisch Team van Friesland Bank.

Trots op onze dienstverlening

Agrarische ondernemers ervaren dat Friesland Bank een goede partner is om het bedrijf een stap verder vooruit te helpen in de ontwikkeling. Dat betekent niet alleen meegaan in uw plannen, maar ook kritisch meedenken en voor uw bedrijf de oplossing zoeken die het beste bij u past. Ons uitgangspunt is om altijd te komen tot een duurzame relatie, zodat wij in combinatie met uw ondernemerschap u kunnen helpen om uw toekomstplannen te realiseren.

De visie van Friesland bank op de ontwikkelingen in de melkveehouderij was de kern van onze presentatie tijdens het congres melkvee100plus in december.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.