Home

Achtergrond

Drukke ochtendspits door sneeuw en ongevallen

Sneeuwval in het noorden van het land en ongevallen op andere plekken hebben dinsdag geleid tot een drukke ochtendspits.

Rond 08.15 uur stond er 400 kilometer file op de Nederlandse snelwegen, meldde de ANWB. Rondom de stad Groningen staan de wegen vol. Het heeft daar gesneeuwd. Automobilisten hebben hun snelheid daarop aangepast waardoor er files zijn ontstaan op zowel de ringweg als op de A7 en de A28.

Op de A4 ter hoogte van het Ringvaartaquaduct zijn in beide richtingen ongevallen gebeurd. In de richting Amsterdam staat zo'n 20 kilometer file, de andere kant op richting Den Haag staat het verkeer vast over een lengte van 10 kilometer. Verkeer dat omrijdt via de A44 komt ook daar in een file terecht, aldus de ANWB.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.