Home

Achtergrond 175 x bekeken

Dodelijke wasbeurt

In de Amerikaanse staat Californië heeft een vijftien maanden oude peuter zijn vierjarige zusje per ongeluk op gruwelijke wijze om het leven gebracht.

Het meisje was thuis in de wasmachine geklauterd waarna hij nietsvermoedend het apparaat aanzette, meldden Amerikaanse media woensdag op gezag van de politie.

Het drama speelde zich maandag af in de woning van hun ouders in Mission Viejo, circa 80 kilometer ten zuiden van Los Angeles. De knoppen op machine waren op slechts 50 centimeter hoogte en daarmee binnen het bereik van de peuter. Om het toestel te starten was een simpele druk op de knop voldoende.

De moeder vond haar dochter pas toen die al twee minuten lang in de draaiende machine zat. Het toestel was op dat moment al gevuld met water. Het meisje overleed door de zware verwondingen die ze tijdens de wasbeurt opliep.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.