Home

Achtergrond 198 x bekeken

Chaos na sneeuwval Engeland en Wales

Hevige sneeuwval heeft tot een verkeerschaos geleid in delen van Engeland en Wales.

Maandagochtend werden in Londen alle busdiensten geschrapt wegens de gevaarlijke omstandigheden. Zondagavond moesten al twee vliegvelden noodgedwongen dicht.

Vluchten naar Gatwick en City Airport in de Britse hoofdstad werden omgeleid of geannuleerd tot de start- en landingsbanen waren geruimd. Verder vielen in het zuiden treinverbindingen uit. Ook was het verkeer op meerdere autosnelwegen gestremd.

Meteorologen waarschuwden zondag al voor aanhoudende verkeersproblemen. Zij verwachtten in sommige regio's tot vijftien centimeter sneeuw. Groot-Brittannië maakt de koudste winter in dertien jaar mee.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.