Home

Achtergrond 200 x bekeken

Carnavalsvereniging zet gemeentehuis te koop

Het gemeentehuis van Ubbergen staat te koop voor 744.000 euro, zo ontdekte burgemeester Paul Wilbers dinsdagochtend.

Bij wijze van carnavalsgrap heeft een van de carnavalsverenigingen van de gemeente maandagavond een te koop-bord in de tuin van het gemeentehuis geplaatst. Wilbers kon er wel om lachen toen hij het ontdekte, zegt hij zelf.

Elk jaar organiseren de plaatselijke carnavalsclubs een ludieke actie in de weken voor carnaval. "Blijkbaar willen de mensen dit jaar van ons af'', suggereert Wilbers. "Misschien zijn de bedenkers het niet eens met de eventuele gemeentelijke herindeling die eraan zit te komen of ze willen van het hele gemeentebestuur af. Daar zullen we over een paar weken wel achterkomen.''

p de website www.beek-tekoop.tk bieden de grappenmakers nog zes andere panden te koop aan. Een oude uitkijktoren is 'zeer geschikt als studentenhuisvesting' en het gemeentehuis staat te boek als 'bijzonder object van cultuurhistorisch belang'.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.